Kuumat juomat

Kuumat juomat

Kahvit

Suodatinkahvi on aina tuoretta ja meillä on tarjolla Suomen laajin luomukahvin valikoima, sillä kahvimme tulee suoraan Paahtimo Papulta. Keittelemme päivittäin kahta erilaista suodatinkahvia. Kaikki kahvit ovat joko tila- tai osuuskuntakahvia, sertifioitua luomua ja 100% jäljitettävissä.

Jos rakastat espressoja, myllyssämme on koko ajan kolmea eri espressoa, mistä valita. Kaikki kahvijuomat saat myös kasvimaidolla tai kofeiinittomana – samaan hintaan.

Irtokahvin myyntipisteestä voit ostaa suosikki kahvisi mukaan, joko papuina tai haluamallasi jauhatuksella.

Fall in love with organic coffee ❤️

Tee

Luomuteen valikoimammekin on Suomen laajin. Löydät joitain tuttuja makuja, mutta varmasti myös monia uusia. Kokeile rohkeasti.

Chai-latten teemme omasta, luomumausteista ja -teestä tehdystä siirapista. Kylmäuutamme myös oman jääteemme vihreästä ja mustasta teestä sekä huumaavan tuoksuisista haudukkeista. Mausteena käytämme Arenga palmun sokeria tai agave-siirappia – luomuna tietenkin.

Teetä voit ostaa myös mukaan 60g:n pakkauksissa.

Kaakao

Kaakaommekin on luomua, ja halutessasi saat sen raakakaakaosta valmistettuna. 

Perulainen Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaosta kylmäpuristettu raakakaakaojauhe hurmaa pehmeällä maullaan ja tuoksullaan. Raakakaakao on yksi kompleksisimmista ja ravinteikkaimmista raaka-aineista maapallolla. Jopa 10% sen painosta on antioksidantteja ja se sisältää kaikki kaakaon tunnetut terveysvaikutukset.”